Branding

Laat een blijvende indruk achter bij je klant en onderscheid je van de concurrentie
Hoe gaan we te werk?
Naamkaartje van Creafig

Een goede eerste indruk maak je maar één keer.

Niets zo belangrijk dan dat je doelgroep zich kan identificeren met jouw bedrijf en de manier waarop je communiceert. Door het bouwen van een passende visuele identiteit laten we een sterke indruk na. Op doordachte wijze gaan we samen ervoor zorgen dat het totaalplaatje gewoonweg klopt.
Bekijk stappenplan

Hoe gaan we te werk?

of telefonisch via 011 76 30 68
1
Kennismaking tijdens een kick-off meeting

Ik kruip in de huid van je onderneming door aandachtig te luisteren naar jouw verhaal. Door de juiste vragen te stellen wordt er een visuele richting bepaald.

2
Creatie van twee doordachte logo’s

Na grondig onderzoek start ik met het uitschetsen van mijn creatieve hersenspinsels. Ik laat mij hierin graag inspireren in de huidige designtrends. De twee sterkste concepten worden digitaal opgemaakt en gepresenteerd aan jou.

3
We verwerken samen jouw feedback

In ieder traject is één correctieronde inbegrepen. Dit wilt zeggen dat we kosteloos een aanpassing doen aan het door jou gekozen logo.

4
Zet je schrap voor jouw nieuwe branding

Met behulp van enkele overtuigende en levensechte visualisaties dompelen we je onder in de look en feel van je nieuwe branding. We zorgen daarnaast voor duidelijke richtlijnen die voor de uniformiteit van je huisstijl zullen zorgen.

5
Opmaak van huisstijluitwerkingen

We bespreken samen welke huisstijluitwerkingen je nodig hebt. Denk maar aan naamkaartjes, briefpapier, presentatiemap, enz. Daarnaast is het ook mogelijk om deze te laten bedrukken.

6
Klaar voor oplevering

Bij de oplevering ontvang je:

  • Logo bestanden voor gebruik op drukwerk
  • Logo bestanden voor digitaal gebruik
  • De richtlijnen voor je huisstijl
  • Opmaakbestanden van de huisstijluitwerkingen
  • Drukwerk (indien hiervoor gekozen is)

Maak het verschil

Door herkenbaarheid voelen mensen zich sneller aangetrokken tot je bedrijf en zullen ze eerder geneigd zijn een aankoop te doen omdat het bekend en vertrouwd aanvoelt. Zet je concurrentie in de wind met een sterk merk. Gaan we aan de slag?
Bekijk projecten

Indruk maken op je doelgroep met een totaalplaatje dat klopt?

Dan kunnen we best eens afspreken, denk je niet?
of telefonisch via 011 76 30 68