Webdesign

Overtuig potentiële klanten en realiseer je bedrijfsdoelen met een professionele website
Hoe gaan we te werk?

Doelgerichte aanpak

De structuur en opbouw van je website wordt bepaald vanuit een strategische meeting. We kijken dan samen hoe we je doelgroep zo goed mogelijk kunnen bedienen. Je website moet niet enkel mooi zijn, maar ook handig en duidelijk.
Bekijk stappenplan

Hoe gaan we te werk?

of telefonisch via 011 76 30 68
1
Kennismaking tijdens een kick-off meeting

Via “afspraak maken” plannen we een kick-off meeting. Hier wordt naast een aangename kennismaking de structuur en inhoud van je website samen bepaalt. We kiezen een duidelijke focus en kijken welke mogelijkheden er zijn voor de noden van jouw onderneming.

2
Contentcreatie van beeld en tekst

Alle inhoudelijke elementen van de website worden verzameld. Denk maar aan het logo, de huisstijl, het kleurenpalet, de fotoreportage en de teksten die worden gebruikt doorheen de website.

3
De website wordt creatief vormgegeven

Met alle vergaarde inhoud en informatie maak ik een op maat ontwerp voor je website. Dit ontwerp wordt aan jou gepresenteerd en naar wens aangepast voor we van start gaan met de technische fase.

4
De website wordt technisch ontwikkeld

De website wordt ontwikkeld volgens de regels van de kunst, met de nodige aandacht voor een zoekvriendelijke opmaak. Ook op mobiele apparaten zal de website er ‘pico bello’ uit komen te zien.

5
Tijd om alles grondig te testen

De website wordt tijdelijk op een online omgeving geplaatst van waartoe enkel jij toegang hebt. Zo kan je deze grondig doornemen voor deze aan het wereldwijde web wordt tentoongesteld.

6
Klaar voor lancering

Ik overloop aandachtig mijn vertrouwde checklist waarna de website klaar staat voor lancering 🚀

Webdesign mockup of Graszoden Lavrijsen

Slimmer werken

Een doordachte website kan jouw leven wat aangenamer maken. Denk maar aan het automatiseren van repetitieve taken of het beantwoorden van veelgestelde vragen. Samen kijken we wat mogelijk is en aansluit bij jouw noden en wensen.
Bekijk projecten

Potentiële klanten overtuigen met een professionele website?

Dan kunnen we best eens afspreken, denk je niet?
of telefonisch via 011 76 30 68